Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τον έλεγχο βολιωτών τουριστών από την Τουρκία ζητά από την κυβέρνηση η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ
Τον έλεγχο βολιωτών τουριστών από την Τουρκία ζητά από την κυβέρνηση η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Τον έλεγχο βολιωτών τουριστών από την Τουρκία ζητά από την κυβέρνηση η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και τον ΕΟΔΥ, με κοινοποίηση και στην Βόλου, απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων κ. με αφορμή οργανωμένη εκδρομή τουριστικού πρακτορείου προς την Τουρκία στην οποία συμμετέχουν πενήντα άτομα από τη χώρα μας. Η κ. ζητά τον ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο όλων όσων συμμετέχουν στην εκδρομή.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Παρά τις καθημερινές συστάσεις της Κυβέρνησης και παρά τα αυστηρά μέτρα ς και ς του πληθυσμού της χώρας μας, από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες συνανθρώπων μας που παραβαίνουν επί της ουσίας τα όσα μέτρα έχετε εξαγγείλει.

Πενήντα άτομα – τριάντα από και είκοσι από το Βόλο –βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία συμμετέχοντας σε οργανωμένη εκδρομή του τουριστικού πρακτορείου…… και επιστρέφουν αύριο Τρίτη 17-3-2020.

Με ορατό τον κίνδυνο ς του ιού, από τους συμμετέχοντες στη συγκεκριμένη εκδρομή, παρακαλώ όπως προχωρήσετε κατά την τους στην , σε ενδελεχή και αυστηρό έλεγχο (ίσως να εξετάσετε και το ενδεχόμενο καραντίνας) με ότι αυτό συνεπάγεται, με στόχο την περιφρούρηση της υγείας όλων μας».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση