Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Προσκοπικό Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα σε δυο βαθμοφόρους της ΠΕΜ
Το Προσκοπικό Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα σε δυο βαθμοφόρους της ΠΕΜ

Το Προσκοπικό Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα σε δυο βαθμοφόρους της ΠΕΜ

Μεγάλη τιμή γι τον Προσκοπισμό της , ποτελεί η επίδοση ηθικών αμοιβών σε δύο βαθμοφόρους της ς Προσκόπων .

Ειδικότερα, στην κατάμεστη από χαμογελαστά πρόσωπα νέων και εφήβων αίθουσα «Αθανάσιος Λευκαδίτης» της Κεντρικής Διοίκησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (Σ.Ε.Π.), κατά τη διάρκεια της ς εορτασμού της «Ημέρας Σκέψης», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδοση ανωτάτων ηθικών αμοιβών, ήτοι του μεταλλίου Προσκοπικής Αξίας και του Προσκοπικού Παρασήμου του Αργυρού Φοίνικα.

Συγκεκριμένα το Προσκοπικό Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα απονεμήθηκε στην κα Μαρία Λεονταρίτη από το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων και στον κο Αντώνη Ζιούρα, από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων της ς ς.

Και οι δυο Βαθμο έχουν διατελέσει πρώην Περιφερειακοί Έφοροι των Προσκόπων της Μαγνησίας.

Το Προσκοπικό Παράσημο του Αργυρού Φοίνικα αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση των Προσκόπων και απονέμεται σε εξέχοντα μέλη της Κίνησης αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας, που έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Προσκοπισμό σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας αποτελεί ανώτερη τιμητική διάκριση και απονέμεται σε βαθμοφόρους του Σ.Ε.Π., για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει τουλάχιστον για 25 έτη στον Προσκοπισμό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση