Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Tο πόρισμα που συνέταξε τριμελής , για το θέμα των πειθαρχικών ευθυνών υπηρεσιακών στελεχών της Επιχείρησης για το θέμα της ΕΡΗΛ θα τεθελί στη του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ μεθαύριο Δευτέρα 23 οεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Στο πόρισμα έχουν τεκμηριωθεί πειθαρχικές ευθύνες σε δυο υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ, στους οποίους καταλογίζεται η ελλιπής παρακολούθηση του υ επέκτασης και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης στο Βόλο με ανάδοχο της ΕΡΗΛ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει αξιώσεις συνολικού ποσού 9εκ. ευρώ από την Επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ θα είναι η παραπομπή των συγκεκριμένων υπαλλήλων στο με βαριές κατηγορίες.

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο πρόκειται να εξεταστεί στη Δικαιοσύνη η αγωγή που έχει καταθέσει η ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος της ΕΡΓΗΛ. Η ΔΕΥΑΜΒ διεκδικεί επιστροφή ποσού ύψους 6,7 εκ. ευρώ στα της και το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε μείωση της αμοιβής της εταιρείας κατά 43,06% και είναι αντίστοιχο με τις εργασίες που όπως αναφέρεται στην αγωγή χρέωσε στη ΔΕΥΑΜΒ αλλά δεν εκτέλεσε.

Η ΔΕΥΑΜΒ έχει και την πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ Μαγνησίας, από την οποία προκύπτουν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ του υ που κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΕΡΓΗΛ και του έργου που προέβλεπε η αρχική μελέτη της ΔΕΥΑΜΒ, για τις ανάγκες επέκτασης και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης , διαπίστωσε το ΤΕΕ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση