Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Tο πόρισμα για ΕΡΓΗΛ στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Tο πόρισμ που συνέτξε τριμελής επιτροπή, για το θέμα των πειθαρχικών ευθυνών υπηρεσιακών στελεχών της Επιχείρησης για το θέμα της ΕΡΓΗΛ θα τεθελί στη συνεδρίαση του ΔΣ της μεθαύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Στο πόρισμα έχουν τεκμηριωθεί πειθαρχικές ευθύνες σε δυο υπαλλήλους της , στους οποίους καταλογίζεται η ελλιπής παρακολούθηση του έργου επέκτασης και βελτίωσης του δικτύου ς στο Βόλο με ανάδοχο της ΕΡΓΗΛ, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει αξιώσεις συνολικού ποσού 9εκ. ευρώ από την Επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ θα είναι η παραπομπή των συγκεκριμένων υπαλλήλων στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βαριές κατηγορίες.

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο πρόκειται να εξεταστεί στη Δικαιοσύνη η που έχει καταθέσει η ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος της ΕΡΓΗΛ. Η ΔΕΥΑΜΒ διεκδικεί επιστροφή ποσού ύψους 6,7 εκ. ευρώ στα ταμεία της και το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε της αμοιβής της εταιρείας κατά 43,06% και είναι αντίστοιχο με τις εργασίες που όπως αναφέρεται στην αγωγή χρέωσε στη ΔΕΥΑΜΒ αλλά δεν εκτέλεσε.

Η ΔΕΥΑΜΒ έχει και την πραγματογνωμοσύνη του , από την οποία προκύπτουν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ του έργου που κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΕΡΓΗΛ και του έργου που προέβλεπε η αρχική μελέτη της ΔΕΥΑΜΒ, για τις ανάγκες επέκτασης και βελτίωσης του δικτύου ς Βόλου, διαπίστωσε το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση