Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ
Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Το Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκαν υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Βόλου πργμτοποίησαν σήμερα οι του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Αποστόλης Νάνος.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου ανέφερε ότι διαπιστώθηκαν για άλλη μια φορά,  οι τεράστιες ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ τοπικά το κόμμα  έχει αναδείξει ως κορυφαίο θέμα αυτό της ς.

Όπως είπε, τα που σήμερα διεκδικούν την ψήφο του λαού, πλην του ΚΚΕ, έχουν στα σκαριά τους έτοιμο σχέδιο ιδιωτικοποίησης των δομών του τομέα της ς. «Ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία «φυτρώνουν» καθημερινά σαν μανιτάρια και καταδυναστεύουν το εισόδημα του κόσμου. Ο πόνος του λαού για να γίνει καλά, γίνεται εμπόρευμα και χρήμα», σημείωσε.

Επίσης τόνισε ότι το ΚΚΕ ζητά ένα καθολικό σύστημα υγείας, στηρίζει τους γιατρούς των Κέντρων Υγείας που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την πληρωμή των εφημεριών τους, ενώ κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στην υγεία να παλέψουν για να στελεχωθούν νε γιατρούς και νοσηλευτές το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας και να βγάλουν συμπεράσματα από τη μέχρι τώρα της πολιτικής κατάστασης.

«Τους δοκιμάσαμε όλους. Όλα τα , πλην του ΚΚΕ, ψήφισαν παραμονή Δεκαπενταύγουστου το τρίτο και πιο δύσκολο μνημόνιο. Σήμερα το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί, με ενισχυμένο ποσοστό, να βάλει φρένο, να παρεμποδίσει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να έχει ο λαός αυτά που δικαιούται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αποστόλης Νάνος τόνισε ότι από τις περιοδείες στα Κέντρα Υγείας και στο Νοσοκομείο διαπιστώνεται ότι υπάρχουν ελλείψεις στο προσωπικό και ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός του 2015 για την υγεία, είναι κατά πολύ μικρότερος απ' ότι το 2014, ενώ με το νέο μνημόνιο θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η κατάσταση στο χώρο της υγείας, την οποία θα πληρώσουν τα λαϊκά στρώματα.

«Είναι στο χέρι μας, ενόψει των εκλογών, να γυρίσουμε την πλάτη σ' αυτούς που υπέγραψαν και το τρίτο μνημόνιο και να ενισχύσουμε το ΚΚΕ, που χρόνια ώρα παλεύει για δημόσια και ν υγεία. Το ισχυρό ΚΚΕ θα βοηθήσει για αναβάθμιση της υγείας και είναι στο χέρι μας να το κάνουμε», σημείωσε ο Απ. Νάνος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση