Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Με 22 θέμτ ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης τον καθορισμό προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρεία «DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – Ανώνυμη Εταιρεία παραχώρησης», η απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων Δ.Ε. Δ. Βόλου και έγκριση του τρόπου διενέργειας απόφασης έγκρισης συμμετοχής στην «Κοινωνική Σύμπραξη των φορέων της για τη σύσταση Τοπικού Δικτύου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 6.00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου ς του έργου «συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων 2015 Φάση Β'», προϋπολογισμού 100.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του έργου «γενικές δημοτικών εγκαταστάσεων (, πλατείες κλπ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου έτους 2015″, προϋπολογισμού 30.000 €.

Τέλος, θα δοθεί παράταση ς του έργου «προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις των οδών Αλαμάνας – – Μπότσαρη με τις γραμμές του ΟΣΕ».

Συνεδριάζει και η Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου, συνεδριάζει , στο Δημαρχείο Βόλου, η Οικονομική Επιτροπή, με 26 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης σχετικά με την κατάρτιση όρων διεξς δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της ς έτους 2015.

Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν εγκρίσεις αποτελεσμάτων εκμίσθωσης κληροδοτημάτων, έγκριση δαπανών προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, εκμίσθωση ακινήτων κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση