Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης τον καθορισμό προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρεία «DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – Ανώνυμη Εταιρεία παραχώρησης», η απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων Δ.Ε. Δ. και έγκριση του τρόπου διενέργειας απόφασης έγκρισης συμμετοχής στην «Κοινωνική Σύμπραξη των φορέων της Π.Ε. για τη σύσταση Τοπικού Δικτύου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 6.00 το απόγευμα το Συμβούλιο .

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου « και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων 2015 Φάση Β'», προϋπολογισμού 100.000 € συμπεριλαμβανομένου του , του έργου «γενικές συντηρήσεις δημοτικών εγκαταστάσεων (πάρκο, κλπ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου έτους 2015″, προϋπολογισμού 30.000 €.

Τέλος, θα δοθεί προθεσμίας του έργου «προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις των οδών Αλαμάνας – Ζάχου – Μπότσαρη με τις γραμμές του ΟΣΕ».

Συνεδριάζει και η Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου, συνεδριάζει , στο Δημαρχείο Βόλου, η Επιτροπή, με 26 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης σχετικά με την κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης έτους 2015.

Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν εγκρίσεις αποτελεσμάτων εκμίσθωσης κληροδοτημάτων, έγκριση δαπανών προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, εκμίσθωση ακινήτων κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση