Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης τον καθορισμό προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρεία «DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – Ανώνυμη Εταιρεία παραχώρησης», η απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας ζωοτροφών για τη ζώων Δ.Ε. Δ. Βόλου και του τρόπου διενέργειας απόφασης έγκρισης συμμετοχής στην «Κοινωνική Σύμπραξη των φορέων της Π.Ε. Μαγνησίας για τη σύσταση Τοπικού Δικτύου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 6.00 το απόγευμα το Συμβούλιο Βόλου.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου « και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων 2015 Φάση Β’», προϋπολογισμού .000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του έργου «γενικές συντηρήσεις δημοτικών εγκαταστάσεων (πάρκο, πλατείες κλπ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου έτους 2015″, προϋπολογισμού 30.000 €.

Τέλος, θα δοθεί παράταση προθεσμίας του έργου «προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις των οδών Αλαμάνας – Ζάχου – Μπότσαρη με τις γραμμές του ΟΣΕ».

Συνεδριάζει και η Οικονομική Επιτροπή

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου, συνεδριάζει , στο Δημαρχείο Βόλου, η Οικονομική Επιτροπή, με 26 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης σχετικά με την κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης έτους 2015.

Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν εγκρίσεις αποτελεσμάτων εκμίσθωσης κληροδοτημάτων, δαπανών προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, εκμίσθωση ακινήτων κ.ά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση