Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Το μιίσθωμα του Ξενία στο Δ.Σ. Βόλου

Με 22 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης τον καθορισμό προσωρινά καταβλητέου μισθώματος από την εταιρεία «DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – Ανώνυμη Εταιρεία παραχώρησης», η απόφαση εκκίνησης διαγωνισμού προμήθειας ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων Δ.Ε. Δ. Βόλου και του τρόπου διενέργειας απόφασης έγκρισης συμμετοχής στην «Κοινωνική Σύμπραξη των φορέων της Π.Ε. για τη σύσταση Τοπικού Δικτύου στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 6.00 το απόγευμα το Βόλου.

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «συντήρηση και ανακαίνιση δημοτικών κτιρίων 2015 Φάση Β’», προϋπολογισμού 100.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του έργου «γενικές δημοτικών εγκαταστάσεων (πάρκο, πλατείες κλπ.) Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου έτους 2015″, προϋπολογισμού 30.000 €.

Τέλος, θα δοθεί παράταση προθεσμίας του έργου «προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις των οδών Αλαμάνας – – Μπότσαρη με τις γραμμές του ΟΣΕ».

Συνεδριάζει και η

Νωρίτερα, στη 1.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουνίου, συνεδριάζει , στο Δημαρχείο Βόλου, η , με 26 θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων η λήψη απόφασης σχετικά με την κατάρτιση όρων διεξαγωγής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου για εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης έτους 2015.

Τα υπόλοιπα θέματα αφορούν εγκρίσεις αποτελεσμάτων εκμίσθωσης κληροδοτημάτων, δαπανών προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, εκμίσθωση ακινήτων κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση