Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το Ε στo πλίσιo των δρστηριοτήτων του, που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021» που διοργανώνεται στην Κολωνία, ερμανία από 9 έως και 13 Οκτωβρίου 2021.

H συγκεκριμένη αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός παγκοσμίως για τον χώρο των Τροφίμων και των Ποτών, καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης για εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωναϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της ς.

Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση, την οποία –εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής- μπορείτε να την βρείτε στο site του Επιμελητηρίου ς cci-magnesia.gr. Η φόρμα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «ANUGA 2021» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη της έκθεσης http://www.anuga.com .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση