Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές - στη Διεθνή Τροφίμων και Ποτών « 2021» που διοργανώνεται στην Κολωνία, από 9 έως και 13 Οκτωβρίου 2021.

H συγκεκριμένη αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός παγκοσμίως για τον χώρο των Τροφίμων και των Ποτών, καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης για εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωναϊού -19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση, την οποία –εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής- μπορείτε να την βρείτε στο site του Επιμελητηρίου cci-magnesia.gr. Η φόρμα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.anuga.com .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση