Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «ANUGA 2021»

Το στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων του, που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021» που διοργανώνεται στην Κολωνία, Γερμανία από 9 έως και 13 Οκτωβρίου 2021.

H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός παγκοσμίως για τον χώρο των Τροφίμων και των Ποτών, καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης για εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωναϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση, την οποία –εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής- μπορείτε να την βρείτε στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr. Η φόρμα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «ANUGA 2021» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.anuga.com .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση