Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το παρών στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από 11 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2021, δίνει το Μαγνησίας , στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του,  που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Το Μαγνησίας θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Ζαχείλας, οι οποίοι  θα παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο της 85ης , με κύριο ομιλητή τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την φετινή διοργάνωση της , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστοτέλης Μπασδάνης αναφέρει: «Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Πάνω σε αυτό το τρίπτυχο, η επιχειρηματική κοινότητα βαδίζει τα τελευταία χρόνια της κρίσης προσηλωμένη στις αξίες της. Η επιχειρηματική μπορεί να δοκιμάστηκε, ωστόσο η οργανωσιακή κουλτούρα που διέπει το επιχειρείν επιτάσσει να μας βρίσκει πάντα ενωμένους και αλληλέγγυους. Εξάλλου, η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 καταμαρτυρεί ότι μόνο με ενότητα βγαίνουμε κερδισμένοι, τότε και πάντα…

Και το 2021 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, με σημαντικές απώλειες τόσο οικονομικές, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Παρόλα ταύτα, το οφείλουμε τόσο στο παρόν, όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας, να αφυπνιστούμε και να δράσουμε πάντα με αισιοδοξία και νηφαλιότητα.

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε είναι επιτακτική η ανάγκη η Πολιτεία να κινηθεί υποστηρικτικά στους επαγγελματικούς κλάδους και υπηρεσίες, που άντεξαν τόσο την μνημονιακή δεκαετία, όσο και την πανδημία. Αυτό και περιμένουμε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, αλλά και από την εισήγηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη στις εργασίες της .Σ. της ΚΕΕΕ».

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορωναϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Στο περίπτερο του θα φιλοξενηθούν τοπικές επιχειρήσεις-μέλη του και συγκεκριμένα οι εξής:

  1. Βασίλειος Καραλής – Κατασκευή ντίζας

  2. CROZANA INVESTMENTS LTD – τηλεχειριζόμενο ερπυστριοφόρο τρακτέρ

  3. Υιοί Ευστ. Πλαστάρα ΟΕ – Χυτοσίδηρα και ανοξείδωτα υλικά ύδρευσης

  4. Αλεξίου Μαρία-Φιλύρα – Γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, ζυμαρικά, τουρσιά, ξύδια, λικέρ

  5. METAMEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – Έντυπα-Ειδικές

  6. Α. Δουλόπουλος & ΣΙΑ (KRISTAL) – απορρυπαντικά

  7. DOWNVILLAGE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ – Παράγωγα μαύρου σκόρδου

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων της Μικράς Ασίας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας #ΜικρασιατικήΚαταστροφή - https://t.co/jmCyDTEry5 -

  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

  • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

"Αλιεύοντας" την είδηση