Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

Το Επιμελητήριο ς,  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του,  που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 29η Διεθνή Έκθεση εωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων , που διοργανώνεται από 20 έως και 23 Οκτωβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική που πραγματοποιείται ανά διετία, στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην .

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο site του Επιμελητηρίου ς ccimagnesia.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στην Έκθεση, την οποία –πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022.

ια περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. του Επιμελητηρίου, 24210-94700, 5, κα Πασχάλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση