Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 29η Διεθνή Έκθεση AGROTICA

Το Ε,  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του,  που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA, που διοργανώνεται από 20 έως και 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται ανά διετία, στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα και τη οτιοανατολική Μεσόγειο, και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην .

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ccimagnesia.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στην Έκθεση, την οποία –πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. του Επιμελητηρίου, 24210-94700, επιλογή 5, κα Πασχάλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση