Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»

Το Επιμελητήριο Μγνησίς συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – ς των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στο «BIO FESTIVAL 2022» που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι από 6 έως και 8 Μαΐου 2022.

Στο BIO FESTIVAL πρόκειται να συμμετάσχουν οι σημαντικότερες εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου. Εμπλουτισμένο με νέους τομείς και με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της ς ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Χιλιάδες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητά έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α΄ ύλες.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ccimagnesia.gr (κατηγορία Δράσεις) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με το «BIO FESTIVAL 2022» μπορείτε να βρείτε στην https://biofestival.gr/.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «LONDON WINE FAIR»

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 40η διοργάνωση της μεγαλύτερης και σημαντικότερης επαγγελματικής έκθεσης κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο «LONDON WINE FAIR» που διοργανώνεται στο Λονδίνο από 7 έως και 9 Ιουνίου 2022.

Η διοργάνωση του 2022 θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένη με δράσεις και παροχές στοχεύοντας στη μεγαλύτερη και εντονότερη προβολή των ελληνικών κρασιών και του brand «Greece».

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr (κατηγορία Δράσεις) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «LONDON WINE FAIR 2022» μπορείτε να βρείτε στην https://www.londonwinefair.com.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση