Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε «BIO FESTIVAL 2022» και «LONDON WINE FAIR»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στο «BIO FESTIVAL 2022» που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι από 6 έως και 8 Μαΐου .

Στο BIO FESTIVAL πρόκειται να συμμετάσχουν οι σημαντικότερες εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου. Εμπλουτισμένο με νέους τομείς και με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητά έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές Α΄ ύλες.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ccimagnesia.gr (κατηγορία Δράσεις) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με το «BIO FESTIVAL 2022» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://biofestival.gr/.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην «LONDON WINE FAIR»

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην 40η διοργάνωση της μεγαλύτερης και σημαντικότερης επαγγελματικής έκθεσης κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο «LONDON WINE FAIR» που διοργανώνεται στο Λονδίνο από 7 έως και 9 Ιουνίου 2022.

Η διοργάνωση του 2022 θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένη με δράσεις και παροχές στοχεύοντας στη μεγαλύτερη και εντονότερη των ελληνικών κρασιών και του brand «Greece».

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr (κατηγορία Δράσεις) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «LONDON WINE FAIR 2022» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.londonwinefair.com.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση