Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Το Επιμελητήριο Μαγνησίας «μετέφερε» το μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας «μετέφερε»  το μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας «μετέφερε» το μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς

Μοίρασε χιλιάδες ανακυκλώσιμες τσάντες στους επιχειρηματίες

Το ενίσχυσης της τοπικής μας αγοράς «μεταφέρουν» χιλιάδες ανακυκλώσιμες τσάντες που με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας διανεμήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματα του Βόλου.

«Πλημμύρισε» από την παραμονή των Χριστουγέννων από σακούλες που καλούσαν τους να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, η αγορά του Βόλου και της έας Ιωνίας. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται μία τέτοια πρωτοβουλία από το και πραγματικά «αγκαλιάστηκε» από τους επιχειρηματίες.

Συνολικά διανεμήθηκαν περισσότερες από 6.000 χάρτινες τσάντες, δύο μεγεθών, στη μία πλευρά των οποίων αναγράφεται «αγαπώ την αγορά μου. Επιλέγω τοπικά. Στηρίζω τη Μαγνησία», ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχουν χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και έας Ιωνίας.

Η των τσαντών ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Οι επιχειρηματίες που τις παρέλα εξεπλάγησαν ευχάριστα από την πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου, συμφωνώντας πως πρόκειται για ένα που θα πείσει τους να μείνουν και να ενισχύσουν με τις εορταστικές αγορές τους την αγορά της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση