Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος
Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Την περιοχή της Κριθαριάς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να δοθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ζήτησαν να τοποθετηθούν ομπρέλες και παγκάκια στην της Κριθαριάς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και δύο χημικές τουαλέτες, καθώς επίσης στους δρόμους που οδηγούν στην να απαγορευθεί η διέλευση των αυτοκινήτων και ουσιαστικά να λειτουργούν ως .

Παράλληλα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή υπάρχει και με τα στην καθώς φαίνεται πως σε όλες τις περιπτώσεις έχουν γίνει αυθαιρεσίες αναφορικά με την απόσταση που πρέπει να έχουν τα οικίματα από τον αιγιαλό.

Επίσης αίτημα των κατοίκων είναι να ασφλατοστρωφθεί ο κεντρικός που οδηγεί στο γήπεδο και στην παραλία ενώ αναφέρθηκαν και στο πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα.

Από την πλευρά του ο κ. διερωτήθηκε γιατί ένα σημείο δίπλα στο γήπεδο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο ζητώντας την άμεση παρέμβαση και τον καθαρισμό του από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημ. , τονίζοντας, ωστόσο, πως οι ίδιοι οι είναι υπεύθυνοι να κρατούν την περιοχή τους καθαρή και δεσμεύτηκε παράλληλα να τοποθετηθεί στην αρχή της παραλίας ξύλινη λυόμενη πέργκολα έως και το τέλος του έτους.

Τέλος ο κ. Μπέος ζήτησε από τους κατοίκους να συγκεντρώσουν όλα τα αιτήματα και να του τα παραδώσουν ώστε άμεσα να δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου #ΣτέλλαΚυριακίδου - https://t.co/F7lWqucoIb -

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

"Αλιεύοντας" την είδηση