Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος
Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Την Κριθαριά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Την περιοχή της Κριθαριάς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμαρχος άκουσε τα προτα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε να δοθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι ζήτησαν να τοποθετηθούν ομπρέλες και παγκάκια στην παραλία της Κριθαριάς ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και δύο χημικές τουαλέτες, καθώς επίσης στους ς που οδηγούν στην παραλία να απαγορευθεί η διέλευση των αυτοκινήτων και ουσιαστικά να λειτουργούν ως πεζόδρομοι.

Παράλληλα μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή υπάρχει και με τα α στην παραλία καθώς φαίνεται πως σε όλες τις περιπτώσεις έχουν γίνει αυθαιρεσίες αναφορικά με την απόσταση που πρέπει να έχουν τα οικίματα από τον αιγιαλό.

Επίσης αίτημα των κατοίκων είναι να ασφλατοστρωφθεί ο κεντρικός που οδηγεί στο γήπεδο και στην παραλία ενώ αναφέρθηκαν και στο πρόβλημα που υπάρχει με τα .

Από την πλευρά του ο κ. Μπέος διερωτήθηκε γιατί ένα σημείο δίπλα στο γήπεδο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο ζητώντας την άμεση παρέμβαση και τον καθαρισμό του από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημ. , τονίζοντας, ωστόσο, πως οι ίδιοι οι είναι υπεύθυνοι να κρατούν την περιοχή τους καθαρή και δεσμεύτηκε παράλληλα να τοποθετηθεί στην αρχή της παραλίας ξύλινη λυόμενη πέργκολα έως και το τέλος του έτους.

Τέλος ο κ. Μπέος ζήτησε από τους κατοίκους να συγκεντρώσουν όλα τα αιτήματα και να του τα παραδώσουν ώστε άμεσα να δρομολογηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση