Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Tην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε o βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Tην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε o βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Tην ανθελληνική ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε o βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο μοναδικός βουλευτής του Νομού που μίλησε στην διαδικασία, στην ομιλία του για τις της νέας ς, για τα νέα που θα ισοπεδώσουν την αγροτική παραγωγή, την βάση δηλαδή της Εθνικής Οικονομίας και θα φέρουν την διάλυση του πρωτογενούς τομέα.

Η Χρυσή καταγγέλλει απερίφραστα τις νέες που αποτελειώνουν την ήδη μειωμένη Εθνική Παραγωγή.

Με τα επικείμενα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη, οι αποδοχές των μικρών και μεσαίων παραγωγών εκμηδενίζονται!
Τόνισε ότι τα που θα ψηφιστούν δεν είναι απλά καταστροφικά για τους αγρότες, είναι και ανεφάρμοστα στην πράξη!

Κατήγγειλε την του φόρου στο τσίπουρο, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την κατανάλωση από τους Έλληνες νοθευμένου τσίπουρου από Σκόπια και Αλβανία, την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και την διάλυση της εγχώριας βιομηχανίας και βιοτεχνίας, αναφερόμενος χαρακτηριστικά στην περίπτωση της βιομηχανικής περιοχής που έχει ερημώσει.

Τέλος ο Π. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στον προκλητικό πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και τις παρεμβάσεις του για την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής ς καθώς και για το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο – εντολή προφυλάκισης από τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά. Αυτοί που παρεμβαίνουν ωμά στην Δικαιοσύνη δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για την ανεξαρτησία της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση