Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.
Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.

Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.

Την υποψηφιότητα του Βόλου για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το έτος 2021 στηρίζει, από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του φακέλου, η Ιερά .

Ξεκαθαρίζοντας το γεγονός ότι δεν θα χρειαστούν χρήματα για την δημιουργία του φακέλου, αλλά μόνο εθελοντική εργασία, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. έθεσε στην διάθεση της Επιτροπής δδίκησης τους δύο πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Μαγνήτων Κιβωτός, για την του πολιτιστικού αποθέματος», διά του κ. Δημήτριου Κουτσού, καθώς και την «Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου», διά του κ. Νίκου Βαραλή, ως εκπροσώπους.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι η δδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας συνάδει με τις επι αυτών των δύο φορέων, που είναι:

α) να αναδειχθεί το της περιοχής

και β) να γίνει ο Βόλος τόπος συνάντησης και διαλόγου.

Και τα δύο υπηρετήθηκαν και υπηρετούνται από την Ιερά & Αλμυρού και είναι φανερό ότι συνάδουν και με τις προοπτικές του θεσμού των Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών.

Η Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. τίθενται στη διάθεση του φορέα διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, προτρέποντας το μεγάλο δυναμικό των εθελοντών τους να συμμετέχουν ενεργά στην δήλωση της εθελοντικής εμπλοκής τους στη διεκδίκηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση