Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.
Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.

Την υποψηφιότητα του Βόλου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στηρίζει η Ι.Μ.Δ.

Την υποψηφιότητα του Βόλου για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το έτος στηρίζει, από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του φακέλου, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.

Ξεκαθαρίζοντας το γεγονός ότι δεν θα χρειαστούν για την δημιουργία του φακέλου, αλλά μόνο εθελοντική εργασία, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος έθεσε στην διάθεση της Επιτροπής διεκδίκησης τους δύο πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», διά του κ. Δημήτριου Κουτσού, καθώς και την «Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου», διά του κ. Νίκου Βαραλή, ως εκπροσώπους.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι η της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας συνάδει με τις επιδιώξεις αυτών των δύο φορέων, που είναι:

α) να αναδειχθεί το της περιοχής

και β) να γίνει ο Βόλος συνάντησης και διαλόγου.

Και τα δύο υπηρετήθηκαν και υπηρετούνται από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού και είναι φανερό ότι συνάδουν και με τις προοπτικές του θεσμού των Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών.

Η Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος τίθενται στη διάθεση του φορέα διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, προτρέποντας το μεγάλο δυναμικό των εθελοντών τους να συμμετέχουν ενεργά στην δήλωση της εθελοντικής εμπλοκής τους στη διεκδίκηση.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση