Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tην διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας
Tην διοίκηση  της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Tην διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Tην διοίκηση της καταγγέλλει η Περιβαλλοντικη Πρωτοβουλία ς, με αφορμή την εμμονή της να εγκαταστήσει στο πάρκο στα Αστέρια Αγριάς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Με ένα ανεξήγητο πείσμα και κακώς εννοούμενο «τσαμπουκά» επιμένει η να εγκαταστήσει σε ένα πάρκο, που αποτελεί μοναδικό πνεύμονα, στη συνοικία Αστέρια Αγριάς.

Μέχρι σήμερα οι διαμαρτυρίες και οι υποδείξεις των κατοίκων της συνοικίας δεν έχουν φέρει .

Ήδη το Τεχνικό Ε, με το επιστημονικό του κύρος, έχει διατυπώσει τις απόψεις του, με συγκεκριμένες προτάσεις, που λύνουν το πρόβλημα χωρίς να καταστρέφουν το πολύτιμο πράσινο και να υποβαθμίζουν το περιβάλλον της περιοχής.

Εκτός των τεχνικών λεπτομερειών που σημειώνει το , προτείνεται, χωρίς προβλήματα, μια μικρή μετατόπιση του αντλιοστασίου σε χέρσο τμήμα της περιφερειακής οδού πλησίον της ΕΛΙΝ.

Σημειώνει δε το ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποκατάστασης του πρασίνου που θα καταστραφεί για την κατασκευή του έργου και της λειτουργικότητας του πάρκου, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τους μη ειδικούς.

Η , με τις παραπάνω διαπιστώσεις, θεωρεί ότι, χωρίς πείσματα και «τσαμπουκά», η ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να ικανοποιήσει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής των Αστεριών Αγριάς και να μην καταστρέψει το πολύτιμο κοινόχρηστο πάρκο της συνοικίας αυτής”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση