Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tην διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας
Tην διοίκηση  της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Tην διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Tην διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ καταγγέλλει η Περιβαλλοντικη Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με αφορμή την εμμονή της να εγκαταστήσει στο στα Αστέρια Αγριάς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Με ένα ανεξήγητο πείσμα και κακώς εννοούμενο «τσαμπουκά» επιμένει η ΔΕΥΑΜΒ να εγκαταστήσει σε ένα πάρκο, που αποτελεί μοναδικό πνεύμονα, στη συνοικία Αστέρια Αγριάς.

Μέχρι σήμερα οι διαμαρτυρίες και οι υποδείξεις των κατοίκων της συνοικίας δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Ήδη το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, με το επιστημονικό του κύρος, έχει διατυπώσει τις απόψεις του, με συγκεκριμένες προτάσεις, που λύνουν το πρόβλημα χωρίς να καταστρέφουν το πολύτιμο και να υποβαθμίζουν το της περιοχής.

Εκτός των τεχνικών λεπτομερειών που σημειώνει το ΤΕΕ, προτείνεται, χωρίς προβλήματα, μια μικρή μετατόπιση του αντλιοστασίου σε χέρσο τμήμα της περιφερειακής οδού πλησίον της ΕΛΙΝ.

Σημειώνει δε το ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποκατάστασης του πρασίνου που θα καταστραφεί για την κατασκευή του έργου και της λειτουργικότητας του πάρκου, πράγμα που γίνεται αντιληπτό και από τους μη ειδικούς.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με τις παραπάνω διαπιστώσεις, θεωρεί ότι, χωρίς πείσματα και «τσαμπουκά», η ΔΕΥΑΜΒ πρέπει να ικανοποιήσει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής των Αστεριών Αγριάς και να μην καταστρέψει το πολύτιμο κοινόχρηστο της συνοικίας αυτής”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση