Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Την αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ  επισκέφθηκαν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers
Την αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ  επισκέφθηκαν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers

Την αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ  επισκέφθηκαν Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και bloggers

Την αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ  Δωροθέα Κολυνδρίνη  επισκέφθηκαν στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, δημοσιογράφοι και , με αφορμή την παραμονή τους στην πόλη του .

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο Βουκουρέστι και την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού με έδρα στο Βόλο, το τουριστικό πρακτορείο Aerotravel της Ρουμανίας, Δήμους, Ενώσεις Ξενοδόχων και του ευρύτερου τομέα τουρισμού της Μαγνησίας, συνδιοργανώνουν, επαγγελματικό δι γνωριμίας και εξοικείωσης ρουμάνων δημοσιογράφων και blogger στη Μαγνησία.

Κατά τη συνάντησή της με την κ. Κολυνδρίνη, η εξαμελής αντιπροσωπεία των Ρουμάνων δημοσιογράφων, της εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες για την διοργάνωση αυτού του επαγγελματικού ταξιδιού, τονίζοντας ότι έμειναν εντυπωσιασμένοι από όλα τα μέρη που επισκέφθηκαν τόσο στη Νησιωτική, όσο και την Ηπειρωτική Μαγνησία.

Αναφέρθηκαν επίσης εντυπωσιασμένοι στο καταδυτικό πάρκο στην Αλόννησο το οποίο επισκέφθηκαν.

Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη, απευθυνόμενη στην εξαμελή αντιπροσωπεία των δημοσιογράφων, τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκεστε εδώ στην πόλη μας και το Νομό μας και πιστεύω ότι η εδώ παραμονή σας θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τις οποίες θα μεταφέρετε στη χώρα σας. Είμαστε δύο χώρες που έχουμε πολλά κοινά σημεία και χαρακτηριστικά και το να χτίζουμε γέφυρες μεταξύ των λαών μας είναι πιστεύω ό,τι το καλύτερο. Η Μαγνησία είναι ένας Νομός που συνδυάζει βουνό, , πολιτισμό και ιστορία».

Πρόκειται ειδικότερα για εξαμελή αντιπροσωπεία μεταξύ των οποίων συντάκτρια του περιοδικού Marie Clair (έντυπη έκδοση με 8.000 τεύχη το μήνα, 50.000 μοναδικοί επισκέπτες στη διαδικτυακή του έκδοση το μήνα και 87.000 ακόλουθοι στο ), του περιοδικού Harper's Bazaar (έντυπη έκδοση με 10.000 τεύχη το μήνα, 20.000 μοναδικοί επισκέπτες στη διαδικτυακή του έκδοση το μήνα, 446.000 ακόλουθοι στο και 18.000 στο instagram) καθώς επίσης ταξιδιωτική blogger του blog Extra Vita αλλά και διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών στη Ρουμανική Τηλεόραση, φωτογράφο και εικονολήπτη οι οποίοι θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο του γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η επισκέφθηκε τη Σκιάθο  την  Αλόννησο, το Βόλο και τα χωριά του Πηλίου όπου  ξεναγήθηκε σε πολυάριθμα αξιοθέατα ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γ και τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη Μαγνησία όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη: «Η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή του πολυθεματικού τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας μέσω στοχευμένης ενημέρωσης δημοσιογράφων και με ευρείες συνέργειες καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια που θα συμβάλλει στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και την ενίσχυση των κρατήσεων από μια αγορά, όπως αυτή της Ρουμανίας, με ιδιαίτερη δυναμική και ενδιαφέρον για την περιοχή μας».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση