Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Tην 4η επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Tην 4η επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Tην 4η επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Θεσσαλίας, στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας με Σωματεία και Συλλόγους ατόμων με ειδικές και πάντα αρωγός στην επίλυση ζητημάτων που τους αφορούν, στηρίζει μια μεγάλη εκδήλωση, την 4η ΑΜΕΑ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου.

Αυτό ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν η ιδρύτρια της ΚΟΙΝΣΕΠ «Παγκόσμια Αγκαλιά» κ. Φραγκούλη, η πρόεδρος και ιδρύτρια του Σωματείου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, μόνο άνθρωποι» κ. Αντώναρου και ο πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος» κ. Μπέλλος, με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων , στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2019 με την παρουσία αθλητών ΑΜΕΑ με αρκετές διακρίσεις καθώς και μοντέλα που φέρουν τίτλους πανελληνίων καλλιστείων.

Η ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα για συμμετοχή και στήριξη της Περιφέρειας σε αυτή την εκδήλωση, τονίζοντας ότι πάντα η και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στέκονται αρωγοί στα προβλήματά τους, με ουσιώδη έργα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής (ΑΜΕΑ) για το έτος 2018-2019, προϋπολογισμού 583.354€
 Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ή/και ειδικές εκπαιδευτικές
 Δημιουργία – αναβάθμιση κοινωνικών υποδομών
 Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση, προϋπολογισμού 630.000,00€

Από την πλευρά τους η κ. Φραγκούλη, η κ. Αντώναρου και ο κ. Μπέλλος ευχαρίστησαν θερμά την αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας, αναγνωρίζοντας την προσφορά της Περιφέρειας όλα αυτά τα χρόνια σε άτομα με ειδικές σε πανθεσσαλικό επίπεδο, αλλά και την άψογη συνεργασία με τα κατά τόπους Σωματεία και Συλλόγους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πυροβόλησε θανάσιμα τη γυναίκα του στην Αγιά #ανθρωποκτονίααπόπρόθεση - https://t.co/fz7TvtvLmm -

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

"Αλιεύοντας" την είδηση