Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού
Tην  1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε  ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

 

Από 29 έως 30 οεμβρίου 2016 ο ενικός Επιθεωρητής Στρτού, ντιστράτηγος Ιωάννης ,  επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, το 307 ΤΣΥΑΥ στο ς, καθώς και τα 303-304 Προκεχωρημένα Εργοστάσια Βάσεως που εδρεύουν στην Λάρισα και στο αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ενικού Επιτελείου Στρατού, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, διαπιστώθηκε  το υψηλό επίπεδο του Σχηματισμού και των Συγκροτημάτων, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της ς από το προσωπικό, καθώς και η καταβαλλόμενη προσπάθεια για την εξοικονόμηση πόρων.

Ταυτόχρονα, κατεγράφησαν τα σημεία που χρήζουν επεμβάσεως του ΓΕΣ και τα οποία έχουν ήδη προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς του, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επιπλέον βελτιώσεώς τους.

Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελείται και παρείχε οδηγίες, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

stratos

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση