Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού
Tην  1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε  ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

 

Από 29 έως 30 Νοεμβρίου ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος,  επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, το στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, καθώς και τα 303-304 Προκεχωρημένα Εργοστάσια Βάσεως που εδρεύουν στην Λάρισα και στο αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, διαπιστώθηκε  το υψηλό επίπεδο του Σχηματισμού και των Συγκροτημάτων, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό, καθώς και η καταβαλλόμενη προσπάθεια για την εξοικονόμηση πόρων.

Ταυτόχρονα, κατεγράφησαν τα σημεία που χρήζουν επεμβάσεως του ΓΕΣ και τα οποία έχουν ήδη προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς του, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επιπλέον βελτιώσεώς τους.

Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό για το που επιτελείται και παρείχε οδηγίες, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

stratos

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση