Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού
Tην  1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε  ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

Tην 1η ΤΑΞ.Α.Σ. και το 304 ΠΕΒ επισκέφθηκε ο γενικός επιθεωρητής Στρατού

 

Από 29 έως 30 Νοεμβρίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος,  επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, το 307 ΤΣΥΑΥ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, καθώς και τα 303-304 Προκεχωρημένα Εργοστάσια Βάσεως που εδρεύουν στην Λάρισα και στο Βελεστίνο αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, διαπιστώθηκε  το υψηλό επίπεδο του Σχηματισμού και των Συγκροτημάτων, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό, καθώς και η καταβαλλόμενη προσπάθεια για την εξοικονόμηση πόρων.

Ταυτόχρονα, κατεγράφησαν τα σημεία που χρήζουν επεμβάσεως του ΓΕΣ και τα οποία έχουν ήδη προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς του, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επιπλέον βελτιώσεώς τους.

Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελείται και παρείχε οδηγίες, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ.

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

stratos

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Κέντρο Ενημέρωσης Κοινού για τα Υποθαλάσσια Μουσεία η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη… - https://t.co/9hf8GCUxgW -

  • Πρόστιμο σε υπάλληλο καταστήματος για μη χρήση μάσκας - https://t.co/Zn61FLi4kB -

  • Στη ΜΕΘ Βόλου κατέληξε Βρετανός τουρίστας από την Σκιάθο - https://t.co/o5lsInVhdl -

"Αλιεύοντας" την είδηση