Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια από την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας
Τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια από  την  Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας

Τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια από την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας

Τιμητική πλκέτ στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη για την στήριξη και προσφορά της Περιφέρειας ς – Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων στην Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας, επέδωσε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος Χρήστος Λεονταρίτης.

Αφορμή ήταν η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε και με πολλές συμμετοχές το μεγαλύτερο modelling air show που πραγματοποιήθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο την περασμένη Κυριακή 15 Μαΐου 2016.

Η Περιφέρεια ς – και Σποράδων στήριξε την εν λόγω , όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, συνδιοργανώνοντας με την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας την 9η, 10η και την 11η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων.

Ο κ. Λεονταρίτης ευχαρίστησε θερμά την αντιπεριφερειάρχη και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την προσφορά τους, αλλά και για την στήριξη συνολικά της στους κατά καιρούς αγώνες που διοργανώνει η Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας.

Από την πλευρά της η κα. Κολυνδρίνη ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στηρίζει και θα στηρίζει ανάλογες που προβάλουν την πόλη και το Νομό μας ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανταποκρινόμενη θετικά σε κάθε αίτημα που υποβάλλεται στην Περιφέρεια και πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις.

«Επενδύουμε σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα γιατί πιστεύουμε ότι αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε συλλόγους τα μέλη των οποίων ξοδεύουν πολλές ώρες, αλλά και για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων και ταυτόχρονα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή μας. Με την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας έχουμε άριστη και

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Λεονταρίτη και όλα τα μέλη της Ένωσης για την τιμή που μου κάνανε να μου επιδώσουνε τιμητική πλακέτα».

"Αλιεύοντας" την είδηση