Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tιμητική πλακέτα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος
Tιμητική πλακέτα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Tιμητική πλακέτα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος

Στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων της Στρατιωτικής Ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε Περιφερειακές Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πραγματοποιήθηκαν από τον Αρχηγό και τον Α΄ Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος από την 28 έως και 30 Μαΐου 2016 επισκέψεις στις Λιμενικές Αρχές της 4ης ΠΕΔΙΛΣ.

Κατά την επίσκεψή τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος τιμώντας τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο και τον Α΄ Υπαρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνης Κων/νος παραδίδοντας την πλακέτα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος τόνισε ικανοποιημένος από την συνεργασία με την Ηγεσία του ΛΣ καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο ΠΔ Μεταθέσεων το οποίο αποτελεί προϊόν εργασίας του Αρχηγού όταν ήταν ακόμη Κλαδάρχης Προσωπικού έχοντας ως στόχο την άρση των αδικιών που δημιούργησε ο ΄΄Καλλικράτης ΄΄ αλλά και μία σειρά από ευεργετικές διατάξεις υπέρ των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

Ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Ράπτης Σταμάτιος αφού εξήρε την ‘άψογη λειτουργία και οργάνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου τόνισε την δημιουργική συνεργασία με την Ένωση Προσωπικού Κεντρικής Ελλάδος και τον Πρόεδρο της όπως και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ) σε όλα τα θέματα που αφορούν τα στελέχη του Σώματος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Α’ Υπαρχηγός ΛΣ Αντιναύαρχο ΛΣ Κλιάρης Θεόδωρος καθώς βρέθηκε κοντά σε οικεία πρόσωπα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όπου και διετέλεσε ως Κεντρικός Λιμενάρχης αλλά και ως Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ , για πρώτη φορά μετά και την ανάληψη των καθηκόντων του ως Α Υπαρχηγός τονίζοντας τη σημαντικότητα της συνεργασίας που είχε με όλα τα στελέχη στην προσωπική του εξέλιξη και στην τιμητική ανάληψη καθηκόντων Α’ Υπαρχηγού.

Επίσης τον Θυρεό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου απένειμε στον τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο και τον Α΄ Υπαρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος ΛΣ Κανάλης Εμμανουήλ .

Ο Αρχηγός και τον Α΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος επισκέφτηκαν επίσης τις Λιμενικές Αρχές Σκάλας Αταλάντης, Αγίου Κωνσταντίνου, Στυλίδας, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Βόλου, Αγίας Κυριακής Τρικέρων, καθώς και στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ενημερώθηκαν αναφορικά με τις λειτουργίες και δραστηριότητες των εν λόγω Αρχών και παρείχαν σχετικές κατευθύνσεις.

Επίσης, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τον Οργανισμό Λιμένα Βόλου όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση