Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αθ. Λιούπη
Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αθ. Λιούπη

Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αθ. Λιούπη

Η πρώτη επίσημη γνωριμία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων .Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ) με τον βουλευτή Αθανάσιο Λιούπη, πραγματοποιήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας 30ης Νοεμβρίου 2020.

Ο βουλευτής καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. και συζήτησε θέματα των Μικρομεσαίων.

Εκ μέρους της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο Α’ αντιπρόεδρος Νικόλαος Πλουμιστός, ο Β’ αντιπρόεδρος Ιωάννης Φόβος, η ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη, η αναπλ. γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και το μέλος Μαρία Τσελεπή.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο τους , βιοτέχνες και εμπόρους που βρίσκονται διαρκώς σε μια κατάσταση απομάκρυνσης από την κανονικότητα. Το άνοιγμα των επιχειρήσεων δείχνει να καθυστερεί και μάλιστα ο τρόπος της επαναλειτουργίας τους προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στους Μικρομεσαίους, που δεν έχουν τη δύναμη των μεγάλων αλυσίδων.

Οι εκπρόσωποι της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. κατέθεσαν τα προβλήματα και τα αιτήματα τους, αρκετά από τα οποία γνώριζε ο βουλευτής , με που έχει ήδη λάβει από την Ο.Ε.Β.Ε.Μ. Η σημερινή κατάσταση δείχνει πως τα ήδη ισχύοντα χρήζουν άμεσης επιμήκυνσης, ενώ είναι ακόμα αρκετά εκείνα που πρέπει να θεσμοθετηθούν με στόχο τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που έχουν κλειστά ταμεία και ανοιχτούς λογαριασμούς προς εξόφληση.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε όσον αφορά την επόμενη μέρα της πανδημίας, η οποία δεν θα βρει κανέναν από τους Μικρομεσαίους στην ίδια κατάσταση που τους άφησε. Το των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων κρίνεται αβέβαιο καθώς θα έχει συσσωρευτεί ένας όγκος υποχρεώσεων και φυσικά δεν αναμένεται μία αύξηση του κύκλου εργασιών η οποία θα καλύψει τις υποχρεώσεις. Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν σε συνέχεια της επικοινωνίας και συνεργασίας τους.

.Σ. της ΟΕΒΕΜ βρίσκεται δίπλα στους , βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας και καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να καταθέσουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους, προκειμένου να τις προωθήσουμε προς διευθέτηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση