Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο
Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο

Τηλεδιάσκεψη της ΟΕΒΕΜ με τον βουλευτή Αλ. Μεϊκόπουλο

Σε συνέχεια των τηλεδιασκέψεων εργασίας της , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 τηλεδιάσκεψη με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Η εργασίας αποτέλεσε σημείο γνωριμίας με το νέο Δ.Σ. και αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των συμμετεχόντων ενόψει των εξελίξεων της πανδημίας.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά όσον αφορά τις μικρές και πολύ έθεσαν τα προβλήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων του Νομού και εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για την επόμενη μέρα. Επίσης, κατατέθηκαν με γνώμονα την επιβίωση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, που βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση, ειδικά σήμερα που δίνεται του lockdown. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Δομές Υγείας στη , στη χρηματοδότηση και σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν από την Ο.Ε.Β.Ε.Μ. , η πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο ααντιπρόεδρος Νικόλαος Πλουμιστός, ο βαντιπρόεδρος Ιωάννης Φόβος, ο γεν. γραμματέας Αθανάσιος Μόσχος, η ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη, η αναπλ. γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη και το μέλος Μαρία Τσελεπή.

Ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρακολούθησε με προσοχή τις τοποθετήσεις της Ο.Ε.Β.Ε.Μ. και ανέλυσε τις και τις κοινοβουλευτικές αναφορές που ήδη έχει καταθέσει, ενώ δεσμεύτηκε για την κατάθεση νέων αναφορών στο πλαίσιο όσων συζητήθηκαν, έχοντας πάντα κριτήριο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ και ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος δεσμεύτηκαν για συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού και καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να καταθέσουν τις θέσεις, τις απόψεις και τις προτάσεις τους, προκειμένου να τις προωθήσουμε προς διευθέτηση. Την θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση