Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας
Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (19-11-2020) μεταξύ του νέου ΔΣ της ΟΕΒΕ ς και της βουλευτή Μαγνησίας και αν. τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Κ. Παπανάτσιου.

Η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Καναβιτσά Δωροθέα και τα μέλη του Δ.Σ.: ο α' αρόεδρος Νίκος Πλουμιστός, ο β' αρόεδρος Γιάννης Φόβος, ο γεν. γραμματέας Θανάσης Μόσχος, η Ευαγγελία Αρβανίτη και η αναπληρώτρια γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη, αναφέρθηκαν στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην και στα αντιμετώπισης της πανδημίας που έχει λάβει η Κυβέρνηση της ΝΔ.

Επιπλέον έθεσαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες διαχρονικά αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Οι τεκμηριωμένες και εφικτές θέσεις της ΟΕΒΕΜ αφορούν στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα τουρισμού, ς, εμπορίου όπως και της βιοτεχνίας.

Από την πλευρά της η κα Παπανάτσιου, στη συζήτηση που ακολούθησε, ανέλυσε τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την στήριξη των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της πανδημίας (ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ Ι& ΙΙ), ενώ αναφέρθηκε και στο έργο που είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια που ήταν στο Υπουργείο Οικονομικών. Ακόμα δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει κοινοβουλευτικά, όπου χρειάζεται, για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και πως θα μεταφέρει τις πολύ καλές και μελετημένες προτάσεις που κατέθεσε το ΔΣ του ΟΕΒΕ Μαγνησίας στη συζήτηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η Μαγνησίας ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να βρίσκονται σε επαφή και για την των ζητημάτων των επαγγελματιών της ΟΕΒΕ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση