Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας
Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Τηλεδιάσκεψη της Κ. Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (19-11-2020) μεταξύ του νέου ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και της Μαγνησίας και αν. τομεάρχη Οικονομικών - Προοδευτική Συμμαχία Κ. Παπανάτσιου.

Η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Καναβιτσά Δωροθέα και τα μέλη του Δ.Σ.: ο α’ αντιπρόεδρος Νίκος Πλουμιστός, ο β’ αντιπρόεδρος Γιάννης Φόβος, ο γεν. γραμματέας Θανάσης Μόσχος, η ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη και η αναπληρώτρια γεν. γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη, αναφέρθηκαν στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην αγορά και στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας που έχει λάβει η Κυβέρνηση της .

Επιπλέον έθεσαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες διαχρονικά αλλά και συγκεκριμένες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την μικρές και μεσαίες .

Οι τεκμηριωμένες και εφικτές θέσεις της ΟΕΒΕΜ αφορούν στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα τουρισμού, εστίασης, εμπορίου όπως και της βιοτεχνίας.

Από την πλευρά της η κα Παπανάτσιου, στη συζήτηση που ακολούθησε, ανέλυσε τις που είχε καταθέσει ο -ΠΣ για την στήριξη των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της πανδημίας (ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ Ι& ΙΙ), ενώ αναφέρθηκε και στο έργο που είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια που ήταν στο . Ακόμα δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει κοινοβουλευτικά, όπου χρειάζεται, για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και πως θα μεταφέρει τις πολύ καλές και μελετημένες που κατέθεσε το ΔΣ του ΟΕΒΕ Μαγνησίας στη συζήτηση για το νέο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η Μαγνησίας ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να βρίσκονται σε επαφή και συνεργασία για την προώθηση των ζητημάτων των επαγγελματιών της ΟΕΒΕ Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ομαλά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις Επαγγελματικών Λυκείων #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/95u9EGwtWq -

  • Εξάμηνη παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες #δασικοίχάρτες - https://t.co/mt7SRqdHDL -

  • Il turismo ellenico riparte, Fiavet in missione in Grecia #FiavetInGrecia - https://t.co/RtzCYz6ffe -

"Αλιεύοντας" την είδηση