Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Tη βαθύτατη οδύνη της εξέφρασε η Δωροθέα Κολυνδρίνη για τον χαμό του Δημήτρη Αλεξόπουλου
Tη βαθύτατη οδύνη της εξέφρασε η Δωροθέα Κολυνδρίνη για τον χαμό του Δημήτρη Αλεξόπουλου

Tη βαθύτατη οδύνη της εξέφρασε η Δωροθέα Κολυνδρίνη για τον χαμό του Δημήτρη Αλεξόπουλου

Χρακτηριστικά η αεριφερειάρχης δήλωσε : “Η συν μου μαζί του ήταν στενή και πολυετής, κυρίως στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρτέμιδας, όπου ήμουν στο πλάι του επί 8 χρόνια από τα συνολικά 12 -κατά γενική ομολογία επιτυχημένα- χρόνια που υπηρέτησε ως Δήμαρχος την περιοχή της Αρτέμιδας.

Αλλά είχα και την εξαιρετική τιμή να βρίσκομαι στο , όπου ήταν επικεφαλής για τη Μαγνησία, κατά τις εκλογές του 2010 για την ανάδειξη της πρώτης Καλλικρατικής θητείας της Περιφερειακής Αρχής.

Άνθρωπος ζεστός και καλοπροαίρετος, πολιτικός με υψηλό πολιτικό αισθητήριο, δικαίως εισέπραττε την αγάπη και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας και ιδίως των συμπολιτών μας στην περιοχή των Λεχωνίων, αλλά και σε ολάκερη τη Μαγνησία.

Ανάμεσά τους κι εγώ, που του αναγνωρίζω τη σημαντική συμβολή και στη δική μου πορεία στα κοινά, ιδίως στις απαρχές της.

Θα τον θυμάμαι με ευγενή συναισθήματα κι αμέριστη εκτίμηση, με την ευχή, εν μέσω της οδύνης που με κατακλύζει, να αναπαυθεί η ψυχή του.”

απο την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδας

Ο δήμαρχος Βόλου

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχ. , έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Αρτέμιδος και πρώην δημοτικού συμβούλου Βόλου, Δημήτρη Αλεξόπουλου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το χώρο της αυτοδιοίκησης και τους συμ του, με ήθος και αποτελεσματικότητα.
Παράλληλα εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος.”

Δήλωση Χρ.Μπουκώρου

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας ς Χρ. Μπουκώρος για τον θάνατο του Δημήτρη Αλεξόπουλου.

Χαρακτηριστικά ο κ. Μπουκώρος δήλωσε: “Η ξαφνική απώλεια του Δημήτρη Αλεξόπουλου με συγκλόνισε βαθύτατα. Με τον πρώην Αεριφερειάρχη και επί σειρά ετών Δήμαρχο Αρτέμιδος με συνέδεε μακρά και αδιατάρακτη προσωπική φιλία. Εκφράζω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς και φίλους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Δήλωση Μιχ. Μιτζικού

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Βόλου” Μιχ. ,τονίζοντας: “Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του Δημήτρη Αλεξόπουλου,π. Δημάρχου Αρτέμιδας,π. Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και επιφανούς στελέχους της Νέας ς.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος,που στάθηκε από την αρχή στην παράταξή μας,προσέφερε επί σειρά ετών στον τόπο, στα Λεχώνια, στην Αρτέμιδα, στη Μαγνησία.

Πάνω απ´όλα ήταν άνθρωπος και ήταν τιμή μου να τον γνωρίσω από κοντά.

Αντίο φίλε Δημήτρη.”

Δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου
για το θάνατο του Δημήτρη Αλεξόπουλου

Σε δήλωσή του με αφορμή τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Αρτέμιδας και πρώην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης, αναφέρει τα παρακάτω:

«Με οδύνη και θλίψη αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, έναν ακούραστο «εργάτη» της Αυτοδιοίκησης, τον Δημήτρη Αλεξόπουλο.
Με τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, μας συνέδεαν πολύχρονοι δεσμοί φιλίας, τόσο προσωπικοί όσο και μέσα από τους κοινούς μας πολιτικούς αγώνες. Ήταν ο αγαπητός Κοινοτάρχης, ο καταξιωμένος Δήμαρχος Αρτέμιδας, ο πρώτος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, αλλά ήταν και ο φίλος που με τον εύθυμο χαρακτήρα αποτελούσε την «ψυχή» κάθε παρέας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση