Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τη Μαγνησία και τον Βόλο απαθανατίζει συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»
Τη Μαγνησία και τον Βόλο απαθανατίζει συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Τη Μαγνησία και τον Βόλο απαθανατίζει συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Στο Νομό ς κι την πόλη του φιλοξενείτι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τον τηλεοπτικό σταθμό Open Beyond. Θα γίνουν τηλεοπτικά γυρίσματα σε διάφορα μέρη του Νομού, προβάλλοντας τις ομορφιές του, θα αναδείξει πολιτιστικές δράσεις προτείνοντας παράλληλα, μέσω βιωματικής εμπειρίας των παρουσιαστών της εκπομπής, στους πολυάριθμους τηλεθεατές, να επισκεφθούν την περιοχή μας και να βιώσουν και οι ίδιοι μοναδικές εμπειρίες.

Οι συντελεστές του τηλεοπτικού συνεργείου θα παραμείνουν στην περιοχή μέχρι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και θα επισκεφθούν το Βόλο και γραφικές περιοχές του Πηλίου.

Σε σχετική δήλωσή της η αεριφερειάρχης ς και Σποράδων ανέφερε: «Εκτιμούμε ότι η εν λόγω δράση, συμβάλει στην ανάδειξη και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Μαγνησίας, στην εγχώρια τουριστική αγορά και για αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αναλαμβάνει μέρος των εξόδων του τηλεοπτικού συνεργείου, προκειμένου να διευκολύνει τους συντελεστές της εκπομπής, στην εδώ παραμονή τους.

Η παρούσα Περιφερειακή Αρχή θα είναι πάντα αρωγός και θα στηρίζει κάθε στοχευμένη δράση ανάδειξης και ς της Μαγνησίας, εντείνοντας τις προσπάθειές της μέσα από την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος τουριστικής προβολής που έχει καταρτίσει, σε με τους συναρμόδιους φορείς, για το τρέχον έτος».

"Αλιεύοντας" την είδηση