Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θρήνος στη δημοσιογραφική οικογένεια για τον χαμό της Μαρούλας Κορκοντζέλου
Θρήνος στη δημοσιογραφική οικογένεια  για τον χαμό της Μαρούλας Κορκοντζέλου

Θρήνος στη δημοσιογραφική οικογένεια για τον χαμό της Μαρούλας Κορκοντζέλου

Θρηνεί σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος της και όχι μόνο για τον χαμό της συναδέλφου δημοσιογράφου Μαρούλας Κορκοντζέλου που εγκατέλειψε τα εγκώσμια προχθές το βράδυ. Η αγαπημένη συνάδελφος, αντιπρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, που τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή στο Λάρισας όπου νοσηλευόταν.

Η Μαρούλα Κορκοντζέλου γεννήθηκε πριν από 59 χρόνια στη . Ολοκλήρωσε τις σπουδές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Βόλο και κατόπιν εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου και αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής.

Από το 1983 έως και το 2003 που συνταξιοδοτήθηκε εργάστηκε ως σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς του .

Ειδικότερα από το 1983 έως το 1996 στην ημερήσια του «Θεσσαλία», όπου έκανε ρεπορτάζ (ελεύθερο, νομαρχιακό, περιφέρεια) και διορθώσεις.

Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο εργάστηκε και στον Κρατικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Βόλου, στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό “ΙΡΜΑ” και στον ιδιωτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ράδιο Ένα».

Από το 1996 έως τη μέρα που συνταξιοδοτήθηκε εργαζόταν στην ημερήσια του Βόλου «Πρώτη», στην αρχή ως συντάκτρια ύλης και κατόπιν ως αρχισυντάκτρια.

Ήταν παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Δήμο (Μάκη) Μαντζιάρη, ενώ η κόρη της Αμαλία 16 ετών είναι της 2ας Λυκείου.

Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επικουρικού Ταμείου της , Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και αντιπρόεδρος μέχρι πρότινος.

Παράλληλα ανέπτυξε πλούσια δράση ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου, ενώ είχε διατελέσει και σε άλλες θέσεις του εν λόγω Δ.Σ.

Σκοπός και αποστολή της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βόλου είναι η παροχή κάθε βοηθείας προς το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10.30 το πρωί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

  • Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος #ΚυριάκοςΠιερρακάκης - https://t.co/LWIUXS3do8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση