Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θετική γνωμοδότηση της ΕΠΖ για τον κρηπιδότοιχο Αναύρου
Θετική γνωμοδότηση της ΕΠΖ για τον κρηπιδότοιχο Αναύρου

Θετική γνωμοδότηση της ΕΠΖ για τον κρηπιδότοιχο Αναύρου

Θετικά γνωμοδότησε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου αποκατάστασης κρηπιδότοιχου και υφιστάμενων έργων στο παραλιακό μέτωπο Αναύρου.

Αν και το είναι της Περιφερειακής Ενότητας , στο πλαίσιο της διαβούλευσης, ζητήθηκε η έκφραση γνώμης της ΕΠΖ, ενώ φορέας του έργου είναι Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Πρόκειται για το ανάπλασης και διαμόρφωσης στην παραλία Αναύρου, που δεν έχει περιβαλλοντική αδειοδότηση, στο οποίο θα γίνει καθαίρεση και ανακατασκευή κατεστραμμένου τμήματος του κρηπιδώματος, σε μήκος 17 μέτρων και πλάτος 2,10 μέτρων. Ταυτόχρονα, προβλέπεται να γίνει νομιμοποίηση των υφιστάμενων έργων ανάπλασης σε μήκος 1.160 μέτρων, αλλά και των υφιστάμενων έργων για την της ακτής από διάβρωση, με συνολικό μήκος παρέμβασης 800 μ.

Εξάλλου, με της ΕΠΖ τροποποιείται ως προς το ωράριο η προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό Αγριάς, το καλοκαίρι, μετά από πρόταση της Επιτροπής Βιώσιμης Κινητικότητας.

Η πορεία των οχημάτων από Λεχώνια προς Βόλο για όλες τις Κυριακές μέχρι 17 Σεπτεμβρίου, θα εκτρέπεται από 09.00 ως 16.00.

Η πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού στην ισχύει καθημερινά από τις ώρες 20.00 ως 02.00 (από 20.00 ως 01.00 που ίσχυε μέχρι σήμερα) και τα που κινούνται από Βόλο προς Λεχώνια, θα ακολουθούν την πορεία Λ. Δημοκρατίας, , Δρακείας, και Λ. Δημοκρατίας.

Τα που κινούνται από Λεχώνια προς Βόλο θα ακολουθούν την πορεία Λ. Δημοκρατίας, Εθν. Αντίστασης, Ρ. Φεραίου, Ελ. Βενιζέλου, Αναπαύσεως και Λ. Δημοκρατίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Θεσσαλονίκη: Μόνο στρατιωτική παρέλαση διάρκειας 60 λεπτών #Θεσσαλονίκη - https://t.co/eqbcCauvmu -

  • Παπανάτσιου: «Οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα "καίνε" την αγροτική παραγωγή » - https://t.co/F39w94GiDZ… -

  • Η  Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο #ΠαναγίαςΔαμάστας - https://t.co/FBobUI9DHE -

"Αλιεύοντας" την είδηση