Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου
Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Μεταξύ των πολυποίκιλων θεμάτων που ετέθησαν από την πλευρά της Αντιδημάρχου κεντρικό θέμα ανάλυσης αποτέλεσε η ενεργός συμμετοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου εντάσσοντας πολιτιστικές δράσεις στο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Εκτενής συζήτηση έγινε αναφορικά με τις διαδικασίες και τις εξελίξεις των ενεργειών και πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί για την υποψηφιότητα του Βόλου ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», όπου οι του Νομού ς μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά για την και ενίσχυση της εν λόγω προσπάθειας.

Ο Δημ. Νασίκας εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού . Μποντού-Τοκαλή για τον ένθερμο εναγκαλισμό και την προσέγγιση όλων των επιμέρους θεμάτων, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ανοικτής και διαρκούς συνς των δύο πλευρών για τη διεκση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, γιατί αποτελεί υπόθεση όλης της Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση