Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου
Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στο Δημαρχείο Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο, μεταξύ του δημάρχου Δημ. Νασίκα και της αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή, για την υποψηφιότητα του Βόλου ως « της Ευρώπης» για το 2021.

Μεταξύ των πολυποίκιλων θεμάτων που ετέθησαν από την πλευρά της Αντιδημάρχου κεντρικό θέμα ανάλυσης αποτέλεσε η ενεργός συμμετοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου εντάσσοντας πολιτιστικές δράσεις στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Εκτενής συζήτηση έγινε αναφορικά με τις διαδικασίες και τις εξελίξεις των ενεργειών και πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί για την υποψηφιότητα του Βόλου ως « της Ευρώπης», όπου οι Δήμοι του Νομού Μαγνησίας μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά για την προώθηση και ενίσχυση της εν λόγω προσπάθειας.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού Γ. Μποντού-Τοκαλή για τον ένθερμο εναγκαλισμό και την προσέγγιση όλων των επιμέρους θεμάτων, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ανοικτής και διαρκούς συνεργασίας των δύο πλευρών για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, γιατί αποτελεί υπόθεση όλης της Μαγνησίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση