Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου
Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Θερμό κλίμα συνεργασίας μεταξύ δημάρχου Δήμου Ρήγα Φεραίου-αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στο Δημαρχείο στο Βελεστίνο, μεταξύ του δημάρχου Δημ. Νασίκα και της αντιδημάρχου Παιδείας & Πολιτισμού Δήμου Βόλου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή, για την υποψηφιότητα του Βόλου ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» για το 2021.

Μεταξύ των πολυποίκιλων θεμάτων που ετέθησαν από την πλευρά της Αντιδημάρχου κεντρικό θέμα ανάλυσης αποτέλεσε η ενεργός συμμετοχή του Δήμου εντάσσοντας πολιτιστικές δράσεις στο πρόγραμμα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Εκτενής συζήτηση έγινε αναφορικά με τις διαδικασίες και τις εξελίξεις των ενεργειών και πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί για την υποψηφιότητα του Βόλου ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», όπου οι Δήμοι του Νομού μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά για την και ενίσχυση της εν λόγω προσπάθειας.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού Γ. Μποντού-Τοκαλή για τον ένθερμο εναγκαλισμό και την προσέγγιση όλων των επιμέρους θεμάτων, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ανοικτής και διαρκούς συνεργασίας των δύο πλευρών για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, γιατί αποτελεί υπόθεση όλης της .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση