Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων
Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων

Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων

Από την 1η Ιουλίου και για δύο μήνες, αναμένεται να λειτουργήσουν θερινά τμήματα, στα των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων, στην Κασσαβέτεια και στην .

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας,Σωκράτη Σαβελίδη και την συμμετοχή εμπλεκόμενων εκπροσώπων του Δήμου , συμφωνήθηκαν τα παραπάνω.

Σύμφωνα με τον κ. Σαβελίδη, από την στιγμή, που οι εκπρόσωποι του Δήμου (και συγκεκριμένα, η Παιδείας, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, Νατάσσα Μορφογιάννη και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Απ. Γαλάτης) έδωσαν το « » για την λειτουργία των θερινών τμημάτων, τα βήματα που θα ακολουθηθούν, πρέπει να είναι ταχύτατα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία τους, την 1η Ιουλίου.

«Αύριο κιόλας, θα υποβληθεί η σχετική πρόταση, επισήμως και εγγρά, στην Επιτροπή Παιδείας, θα ακολουθήσει η έγκρισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθως, θα προωθηθεί στην Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, προκειμένου να εγκρίνει την απαραίτητη για να γίνει η για την πρόσληψη καθηγητών» τόνισε ο κ. Σαβελίδης, προσθέτοντας πως από το ποσό που θα εγκριθεί, θα εξαρτηθούν και οι ώρες διδασκαλίας που θα γίνονται καθημερινά. Όπως είπε πάντως, τα μαθήματα που, κατά βάση, θα διδαχθούν, θα είναι: καλλιτεχνικά, αγγειοπλαστική, γυμναστική, λογοτεχνία και πιθανότατα θεατρολογία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση