Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων
Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων

Θερινά τμήματα στα σχολεία των Σωφρονιστικών Καταστημάτων Νέων

Από την 1η Ιουλίου και για δύο μήνες, αναμένεται να λειτουργήσουν θερινά τμήματα, στα των Σωφρονιστικών Καταστημάτων έων, στην Κασσαβέτεια και στην .

Σε που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας,Σωκράτη Σαβελίδη και την συμμετοχή εμπλεκόμενων εκπροσώπων του Δήμου Βόλου, συμφωνήθηκαν τα παραπάνω.

Σύμφωνα με τον κ. Σαβελίδη, από την στιγμή, που οι εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου (και συγκεκριμένα, η Παιδείας, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, η πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας, ατάσσα Μορφογιάννη και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Απ. Γαλάτης) έδωσαν το «πράσινο φως» για την λειτουργία των θερινών τμημάτων, τα βήματα που θα ακολουθηθούν, πρέπει να είναι ταχύτατα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η λειτουργία τους, την 1η Ιουλίου.

«Αύριο κιόλας, θα υποβληθεί η σχετική πρόταση, επισήμως και εγγράφως, στην Επιτροπή Παιδείας, θα ακολουθήσει η έγκρισή της από το και ακολούθως, θα προωθηθεί στην Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, προκειμένου να εγκρίνει την απαραίτητη επιχορήγηση για να γίνει η για την καθηγητών» τόνισε ο κ. , προσθέτοντας πως από το ποσό που θα εγκριθεί, θα εξαρτηθούν και οι ώρες διδασκαλίας που θα γίνονται καθημερινά. Όπως είπε πάντως, τα μαθήματα που, κατά βάση, θα διδαχθούν, θα είναι: καλλιτεχνικά, αγγειοπλαστική, γυμναστική, λογοτεχνία και πιθανότατα θεατρολογία.

"Αλιεύοντας" την είδηση