Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη
Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

Συνάντηση με τον γενικό γρμμτέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Πάνο Σταμπουλίδη είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ς Αριστοτέλης Μπασδάνης στην Αθήνα.

Ο κ. Μπασδάνης κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, συζήτησε με τον γ.γ. θέματα που αφορούν στη λειτουργία και στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού, αλλά και της τοπικής αγοράς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό θέματα που άπτονται της λειτουργίας εν γένει του εμπορίου, καθώς ο κ. Σταμπουλίδης είναι ένας άνθρωπος της αγοράς,  ο οποίος γνωρίζει καλά το συνολικό δίκτυο της διακίνησης κι εμπορίας προϊόντων κι έχει παρουσιάσει σημαντικό στη νευραλγική θέση του επικεφαλής των κεντρικών αγορών.

Παράλληλα, τη συζήτηση απασχόλησε και το θέμα της πληρωμής μεγάλων ποσών στις εταιρείες πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μπασδάνης μετέφερε την ανησυχία του επαγγελματικού κόσμου που μετά την περίοδο της αποβιομηχάνισης η βρίσκεται δυστυχώς στην κορυφή της ς σε πανθεσσαλικό επίπεδο και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων που πρέπει να παίξουν πρωταρχικό λόγο στην περιοχή.

Συμπερασματικά, οι δύο άνδρες υπογράμμισαν ότι κατά την τέθηκε η βάση για περαιτέρω   των δύο πλν.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση