Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη
Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Πάνο Σταμπουλίδη είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης στην Αθήνα.

Ο κ. Μπασδάνης κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, συζήτησε με τον γ.γ. θέματα που αφορούν στη λειτουργία και στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού, αλλά και της τοπικής αγοράς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που άπτονται της λειτουργίας εν γένει του εμπορίου, καθώς ο κ. Σταμπουλίδης είναι ένας άνθρωπος της αγοράς,  ο οποίος γνωρίζει καλά το συνολικό δίκτυο της διακίνησης κι εμπορίας προϊόντων κι έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη νευραλγική θέση του επικεφαλής των κεντρικών αγορών.

Παράλληλα, τη συζήτηση απασχόλησε και το θέμα της πληρωμής μεγάλων ποσών στις εταιρείες πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μπασδάνης μετέφερε την ανησυχία του επαγγελματικού κόσμου που μετά την περίοδο της αποβιομηχάνισης η Μαγνησία βρίσκεται δυστυχώς στην κορυφή της ανεργίας σε πανθεσσαλικό επίπεδο και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων που πρέπει να παίξουν πρωταρχικό λόγο στην περιοχή.

Συμπερασματικά, οι δύο άνδρες υπογράμμισαν ότι κατά την συνάντηση τέθηκε η βάση για περαιτέρω συνεργασία  των δύο πλευρών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

  • Κορωνοϊός-Λάρισα: Κατέληξε μια 81χρονη, διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός - https://t.co/1HI6dMvuud -

"Αλιεύοντας" την είδηση