Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη
Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

Θέματα αγοράς στη συνάντηση Π. Σταμπουλίδη -Αρ. Μπασδάνη

με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Πάνο Σταμπουλίδη είχε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην .

Ο κ. κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, συζήτησε με τον γ.γ. θέματα που αφορούν στη λειτουργία και στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού, αλλά και της τοπικής αγοράς.

Οι δύο συζήτησαν σε πολύ καλό θέματα που άπτονται της λειτουργίας εν γένει του εμπορίου, καθώς ο κ. Σταμπουλίδης είναι ένας άνθρωπος της αγοράς,  ο οποίος γνωρίζει καλά το συνολικό δίκτυο της διακίνησης κι εμπορίας προϊόντων κι έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη νευραλγική θέση του επικεφαλής των κεντρικών αγορών.

Παράλληλα, τη συζήτηση απασχόλησε και το θέμα της πληρωμής μεγάλων ποσών στις εταιρείες πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των επαγγελματιών.

Ταυτόχρονα, ο κ. Μπασδάνης μετέφερε την ανησυχία του επαγγελματικού κόσμου που μετά την περίοδο της αποβιομηχάνισης η Μαγνησία βρίσκεται δυστυχώς στην κορυφή της ανεργίας σε πανθεσσαλικό επίπεδο και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας επενδύσεων που πρέπει να παίξουν πρωταρχικό λόγο στην περιοχή.

Συμπερασματικά, οι δύο υπογράμμισαν ότι κατά την τέθηκε η βάση για περαιτέρω συνεργασία  των δύο πλευρών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση