Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θ. Αθανασός: Καμία δυσαρέσκεια, αλλά όχι άλλα πλήγματα στην παράταξη
Θ. Αθανασός: Καμία δυσαρέσκεια, αλλά όχι άλλα πλήγματα στην παράταξη

Θ. Αθανασός: Καμία δυσαρέσκεια, αλλά όχι άλλα πλήγματα στην παράταξη

Του Θόδωρ Αθνασού

Στον απόηχο των εσωκομματικών εκλογών της παράταξής μας για την ανάδειξη προέδρου και μελών της ΔΗΜΤΟ Βόλου και αφού κάθισε ο κουρνιαχτός, θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δεκάδες φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω πως η δεύτερη θέση την οποία κατέλαβα κόντρα σε συστήματα και απατηλές υπο στήριξης, δεν μου αφήνουν καμία γεύση πικρίας, δυσαρέσκειας, ούτε εμπάθειας.

Αντιθέτως θέλω να συγχαρώ όλους ανεξαιρέτως που εκλέχθηκαν, με την ευχή να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην διαψεύσουν την ψήφο που έλα.

Ωστόσο, με ψύχραιμη ματιά, θα ήθελα να δώσω μια άλλη οπτική γωνία των όσων διημείφθησαν κατά την προεκλογική περίοδο , ακόμη και την Κυριακή των εκλογών.

Τούτο το κάνω γιατί θέλω οι φίλοι της ΝΔ να γνωρίζουν κάποια τεκταινόμενα τα οποία-κατά την ταπεινή μου άποψη- δεν προάγουν την πολιτική σε όλες της τις βαθμίδες.

Η στάση της πρώην υφυπουργού Ζέττας Μακρή, αλλά και οι μεθοδεύσεις του Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων .

Η κα Μακρή, ενώ προ ημερών είχε δηλώσει την στήριξή της προς το πρόσωπό μου, λειτούργησε διαφορετικά, τόσο η ίδια όσο και το γραφείο της.

Από την προηγούμενη Πέμπτη που επισκέφθηκα εθιμοτυπικά το γραφείο της στο Βόλο συνάντησα στον χώρο τον έτερο υποψήφιο για την ΔΗΜΤΟ Κ. Ζέρβα να τηλεφωνεί για την υποψηφιότητά του, ενώ και η στάση του υπευθύνου του γραφείου κάθε άλλο παρά φιλική προς το πρόσωπό μου ήταν.

Θεωρώ πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε πολιτικά πρόσωπα κύρους που θέλουν να χαίρουν της εκτιμήσεως και της αποδοχής του κόσμου.

Ως προς τον της ΝΔ στη Μαγνησία, έχω να πω ότι κατά την διάρκεια τη εκλογικής διαδικασίας, άτομα του τός του και του γραφείου μοίραζαν ψηφοδέλτια του Δημ. Βαϊτση στο .

Θεωρώ πως δεν αρμόζουν σε εσωκομματικές εκλογές τέτοιες παρεμβάσεις. Ποτέ κατά το παρελθόν κανένας δεν λειτούργησε κατ' αυτόν τον τρόπο.

Θα μνημονεύσω τον αείμνηστο υπουργό Θανάση Νάκο που επί ημερών του δεν εφάρμοζε τέτοιες πρακτικές που ευτελίζουν την πολιτική, τις εσωκομματικές εκλογές και εν τέλει την ίδια την παράταξη.

Επίσης θέλω να καταδείξω την χαλαρή έως αδιάφορη στάση κάποιων στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι αν και προεκλογικά είχαν εκφράσει τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου , αυτό δεν μεταφράστηκε σε ανάλογες ψήφους στην κάλπη.

Κάποιοι θα βιαστούν ίσως να πουν ότι ενώ αρχικά ζητούσα την στήριξη προσώπων τώρα καταγγέλλω ότι στήριξαν άλλους συνυποψήφιους κι αυτό με ενόχλησε. Επισημαίνω ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα επ' ουδενί. Δεν μπορώ όμως να μην στηλιτεύσω όσα συνέβησαν και αναφέρω παραπάνω, γιατί θεωρώ ότι τέτοιες καταστάσεις μόνο καλό δεν κάνουν στην παράταξη, η οποία θεωρώ πως πρέπει να είναι ανοιχτή στον κόσμο και όχι να λειτουργεί με «μαγαζάκια» και «παραμάγαζα».

Παρόλα αυτά δώσαμε μια μάχη καθαρή κι έντιμη, μακριά από παιχνίδια και σκοπιμότητες, με μοναδικό γνώμονα την ενότητα και διεύρυνση της ΝΔ σε επίπεδο πόλης.

Θέλω να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά από καρδιάς τους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και τους υιπους Νεοδημοκράτες που έκαναν άλλες επιλογές. Στις εσωκομματικές εκλογές δεν κέρδισε κανένα πρόσωπο , αλλά ο κόσμος της ΝΔ, που έδωσε ένα θετικό παρών.

Παραμένω στρατιώτης της παράταξης και θα αγωνιστώ για το καλό της.

Οι πόρτες του καταστήματός μου θα είναι ανοιχτές για όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και δεν θα σταματήσω να παρεμβαίνω προκειμένου να τυγχάνουν ανταπόκρισης ζητήματα των συμπολιτών μου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση