Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”
Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”

Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”

Αιχμές κτά των γυρολόγων της πολιτικής , γνωστών γι τις κομματικές και πολιτικές τους κωλοτούμπες και οι οποίοι αναίσχυντα διεκδικούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών , στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής άφησε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου Θόδωρας Αθανασός, μετά τις επισκέψεις του σε και πολιτικά γραφεία.

Ο κ. Αθανασός τόνισε ότι δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών κι επισήμανε ότι ποτέ ο ίδιος δεν έχει υπάρξει γυρολόγος κομμάτων, ούτε όψιμος Νεοδημοκράτης, αλλά ούτε έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

«Ως αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου εργάστηκα για το καλό και την ενότητα της παράταξης και το ίδιο θα πράξω και από τη θέση του προέδρου από την επόμενη στιγμή που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους οι φίλοι και τα μέλη της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασός.
Αρχικά ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου επισκέφθηκε τα γραφεία της , όπου είχε εγκάρδια συνομιλία με τον απερχόμενο πρόεδρο , ο οποίος του ευχήθηκε κάθε και εξέφρασε την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά κι επικρότησε την συγκεκριμένη λέγοντας ότι ο κ. Αθανασός είναι ο πρώτος που επιδίωξε να έχει συνάντηση μαζί του.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου εξήρε τη στάση του κ. Κίτσιου λέγοντας ότι κράτησε ισορροπίες στο κόμμα και διεξήγαγε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Αθανασός επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη - Βορείων Σποράρων Δωροθέα Κολυνδρίνη, με την οποία επίσης είχε μια γόνιμη συζήτηση.

Η κα Κολυνδρίνη, μετά από έναν θερμό χαιρετισμό ευχήθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ «καλή ».

Ακολούθως ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου πραγματοποίησε εθιμοτυπική σ τα πολιτικά γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου, της πρώην υπουργού Ζέττας Μακρή και της πολιτευτού Έλενας Αντωνοπούλου.

Αθανασός3 (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση