Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”
Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”

Θ. Αθανασός: “Δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών”

Αιχμές κατά των γυρολόγων της πολιτικής , γνωστών για τις κομματικές και πολιτικές τους κωλοτούμπες και οι οποίοι αναίσχυντα διεκδικούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών , στις εσωκομματικές της Κυριακής άφησε ο απερχόμενος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου Θόδωρας , μετά τις επισκέψεις του σε και πολιτικά γραφεία.

Ο κ. τόνισε ότι δεν μπορεί άτομα που επιδίδονται σε πολιτικές κωλοτούμπες να ζητούν την ψήφο των Νεοδημοκρατών κι επισήμανε ότι ποτέ ο ίδιος δεν έχει υπάρξει γυρολόγος κομμάτων, ούτε όψιμος Νεοδημοκράτης, αλλά ούτε έχει κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

«Ως της ΔΗΜΤΟ Βόλου εργάστηκα για το καλό και την ενότητα της παράταξης και το ίδιο θα πράξω και από τη θέση του προέδρου από την επόμενη στιγμή που θα με τιμήσουν με την ψήφο τους οι φίλοι και τα μέλη της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασός.
Αρχικά ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ ς, όπου είχε εγκάρδια συν με τον απερχόμενο πρόεδρο , ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και εξέφρασε την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά κι επικρότησε την συγκεκριμένη επίσκεψη λέγοντας ότι ο κ. Αθανασός είναι ο πρώτος που επιδίωξε να έχει συνάντηση μαζί του.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου εξήρε τη στάση του κ. Κίτσιου λέγοντας ότι κράτησε ισορροπίες στο κόμμα και διεξήγαγε αρκετές εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Αθανασός επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη ς- Βορείων Σποράρων , με την οποία επίσης είχε μια γόνιμη συζήτηση.

Η κα Κολυνδρίνη, μετά από έναν θερμό χαιρετισμό ευχήθηκε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ «καλή επιτυχία».

Ακολούθως ο απερχόμενος αντιπρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σ τα πολιτικά γραφεία του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου, της πρώην υπουργού Ζέττας Μακρή και της πολιτευτού Έλενας Αντωνοπούλου.

Αθανασός3 (1)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση