Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Θ. Αθανασός: Απόντες από τα προβλήματα της πόλης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Θ. Αθανασός: Απόντες από τα προβλήματα της πόλης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Θ. Αθανασός: Απόντες από τα προβλήματα της πόλης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

του
Θ. Αθνσού

Άφαντοι από τα προβλήματα του Βόλου είναι οι βουλευτές του της Μαγνησίας και ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα την γραμμή της ς - που δίνει ενδιαφέρον και βάρος στους πρόσφυγες, γυρίζοντας την πλάτη στα μεσαία στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, η οποία έχει εξαθλιωθεί συνέπεια της πολιτικής που εφαρμόζεται.

Ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου και ως Νεοδημος, που δεν διακατέχομαι από εξωθεσμικές αγκυλώσεις, οφείλω να επισημάνω ότι καλώς επιδεικνύεται μέριμνα για τους μετανάστες, αλλά την ίδια στιγμή δεν συμβαίνει το ίδιο για τους Έλληνες που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα και να γίνουν οι ίδιοι μετανάστες.
Επισημαίνω την απουσία της κυβέρνησης στην διαχείριση του προσφυγικού , καθώς και το γεγονός ότι την στιγμή που εξασφαλίζει ευρωπαϊκά πρόγραμμα για τις ΜΚΟ, δεν διασφαλίζει αντίστοιχα προγράμματα για την ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Προσωπικά καταγγέλλω τον ένα χρόνο απουσίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία και της Ν.Ε. από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και καταδικάζω την πολιτική της κωλοτούμπας που εφαρμόζει η .
Στόχος μου παραμένει η αναγέννηση και διεύρυνση της γαλάζιας παράταξης σε επίπεδο πόλης και δεσμεύομαι να εργαστώ για τον σκοπό αυτό, πάντα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δρόμο που άνοιξε πρώτη η ΝΔ και ακολουθεί ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής και την επόμενη ημέρα επισημαίνω ότι αποκλεισμοί, φατρίες, μέλη και πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων, δεν περιλαμβάνονται στην δική μου ατζέντα. ιατί απλώς οραματίζομαι μια δεξιά ΔΗΜΤΟ, που μόνη της μέριμνα θα είναι τα προβλήματα της πόλης και βασική επιδίωξή της θα είναι η επίλυσή τους.
Καλώ τον κόσμο να συμμετέχει δυναμικά στην προσπάθεια αυτή.

σ.σ. Σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου το πρωί και το μεσημέρι ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βόλου Θόδωρας Αθανασός θα επισκεφθεί την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας- Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ιώργο Κίτσιο και τα πολιτικά γραφεία μελών της ΝΔ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση