Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τέσσερα νέα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας
Τέσσερα νέα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Τέσσερα νέα έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Τέσσερα νέα  έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.060.000 προχωρά το επόμενο διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα  Μαγνησίας  η Περιφέρεια ς.

Όπως ανέφερε ο   Κ. : «Σε με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Μαγνησίας. Κάθε νέο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. Με σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα δίνουμε λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Ενισχύουμε την ασφαλή των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη των εμπορευμάτων».

Αναλυτικότερα τα έργα έχουν ως εξής:

Δημοπράτηση του υ: «Διαγράμμιση οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων», συνολικού προϋπολογισμού 300.000 €.

Δημοπράτηση του έργου: «Κοπή χόρτων οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων» συνολικού προϋπολογισμού 400.000 €.

Δημοπράτηση του έργου: «Καθαρισμός ερεισμάτων –φρεατίων αρμοδιότητας οδικού δικτύου ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων» συνολικού προϋπολογισμού 300.000 .

Έγκριση αποτελέσματος διαγωνισμού «Συντήρηση Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου», συνολικού προϋπολογισμού 60.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση