Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » TEE Mαγνησίας: Να ολοκληρωθεί η Περιφερειακή οδός Π. Σ. Βόλου
TEE Mαγνησίας: Να ολοκληρωθεί η Περιφερειακή  οδός Π. Σ. Βόλου

TEE Mαγνησίας: Να ολοκληρωθεί η Περιφερειακή οδός Π. Σ. Βόλου

Επιστολή – πάντηση προς την υφυπουργό ΠΙ Μρίνα Χρυσοβελώνη, απέστειλε το , αναφορικά με την ολοκλήρωση της Περιφερειακής οδού Πολεοδομικού Συγκροτήματος .

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής:«Δυστυχώς δεν διαπιστώσαμε καμία αναφορά στην απάντησή σας στο έργο που αφορά «Κατασκευή Ι.Κ. της Δυτικής εισόδου Αγριάς και συνδετήριας οδού Π31 με παραλιακή οδό » (από Χ.Θ. 19+200 ως Χ.Θ. 19+450), που αφορά στην παράκαμψη στην περιοχή Αγριάς.

ια το συγκεκριμένο τμήμα, επαναλαμβάνουμε ότι έχει κηρυχθεί έκπτωτος ο ανάδοχος κατά το παρελθόν και η χρηματοδότηση του έργου είχε σταματήσει.

Ωστόσο, υπάρχουν μελέτες και τεύχη δημοπράτησης και επιμένουμε ότι το έργο είναι ώριμο για δημοπράτηση.

Θεωρούμε εκ περισσού την απάντησή σας αναφορικά με τη λειτουργία της ορίτσας και τη μονοδρόμησή της, κατά την καλοκαιρινή περίοδο,Κυριακές και αργίες, καθώς, όπως αναφέρουμε και στο έγγραφό μας την απόφαση την έχει λάβει ο Δήμος Βόλου.

Σε κάθε περίπτωση είναι χρέος όλων μας να ενταθούν οι προσπάθειες δδίκησης χρηματοδοτήσεων για την ολοκλήρωση της Περιφερειακής οδού και αναμένουμε εκ νέου τις δικές σας ενέργειες», καταλήγει η επιστολή του ΤΕΕ Μαγνησίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση