Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν
Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Απάντηση σε ζητήματα που είχε θέσει η «», αναφορικά με τεχνικής φύσεως θέματα που αφορούν στα σχολικά συγκροτήματα, έλαβε το Δ.Σ., από τις αρμόδιες τεχνικές του .

Όπως αναφέρεται στην απαντητική , «η Τεχνική Υπηρεσία, έχει προβεί σε αυτοψίες και δράσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα υφιστάμενα προτα σχολικών κτιρίων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Το τμήμα Συντηρήσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αγρυπνεί για την έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που θα προκύψουν, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους».

Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της Ένωσης, είχε αποστείλει έγγραφο στις αρμόδιες τεχνικές του , για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές και την αποκατάσταση των προβλημάτων, τη εξωτερικών και εσωτερικών τοιχείων και ταρατσών (ζημιές λόγω παλαιότητας κτιρίων κ.ά.), αλλά και θέματα που αφορούν στην πυρασφάλεια – συστήματα πυρόσβεσης, την ύπαρξη και λειτουργία των αλεξικέραυνων, τον έλεγχο των σωληνώσεων νερού και των βρυσών (σε συνεργασία με τη ΜΒ), τον έλεγχο των κιγκλιδωμάτων, της περίφραξης, των φρεατίων απορροής υδάτων κ.λπ. Τα παραπάνω έχουν κατά διαστήματα καταγραφεί και αναφερθεί από τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων, με κοινο και προς την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση