Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν
Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Η Τεχνική Υπηρεσία «αγρυπνεί», αλλά τα προβλήματα παραμένουν

Απάντηση σε ζητήματα που είχε θέσει η « και Κηδεμόνων Δ. Βόλου», αναφορικά με τεχνικής φύσεως θέματα που αφορούν στα σχολικά συγκροτήματα, έλαβε το Δ.Σ., από τις αρμόδιες του Δ. Βόλου.

Όπως αναφέρεται στην απαντητική επιστολή, «η Τεχνική Υπηρεσία, έχει προβεί σε αυτοψίες και δράσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα τα υφιστάμενα προβλήματα σχολικών κτιρίων της /θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Το τμήμα Συντηρήσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αγρυπνεί για την έγκαιρη αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που θα προκύψουν, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους».

Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της Ένωσης, είχε αποστείλει έγγραφο στις αρμόδιες του Δ. Βόλου, για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές και την αποκατάσταση των προβλημάτων, τη εξωτερικών και εσωτερικών τοιχείων και ταρατσών (ζημιές λόγω παλαιότητας κτιρίων κ.ά.), αλλά και θέματα που αφορούν στην πυρασφάλεια – συστήματα πυρόσβεσης, την ύπαρξη και λειτουργία των αλεξικέραυνων, τον έλεγχο των σωληνώσεων νερού και των βρυσών (σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΜΒ), τον έλεγχο των κιγκλιδωμάτων, της περίφραξης, των φρεατίων απορροής υδάτων κ.λπ. Τα παραπάνω έχουν κατά διαστήματα καταγραφεί και αναφερθεί από τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων, με κοινοποίηση και προς την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση