Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας
Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας

Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας

Σημαντικές παρεμβάσεις τεχνικής φύσης υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος από καταπτώσεις καθώς και καθαρισμός χανδάκων στους οδικούς άξονες Χάνια – Ζαγορά και Χάνια –Δράκεια.

Η άμεση άρση των ανωτέρω καταπτώσεων κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθεί η προσπελασιμότητα στο οδικό δίκτυο του νομού, ιδίως μετά την επιβάρυνση που προέκυψε από τα πρόσφατα και συχνά φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων.

Σε συνέχεια του καθαρισμού χόρτων που διενεργείται με αμείωτο ενδιαφέρον στο σύνολο των οδικών αξόνων αρμοδιότητας των ΠΕΜΣ, υλοποιήθηκε και στον οδικό άξονα Αλμυρός – Κωφφοί, με τις εργασίες να συνεχίζονται μέχρι τους Κοκκωτούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η βλάβη που διαπιστώθηκε σε στύλους ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού -Αγριάς στη θέση Γορίτσα. Με τις παραπάνω παρεμβάσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες διασφαλίζουν την ομαλή και διαρκή παροχή προς τους του αγαθού της οδικής προσβασιμότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση