Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας
Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας

Τεχνικές εργασίες σε τμήματα του οδικού δικτύου Μαγνησίας

Σημαντικές τεχνικής φύσης υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος από καταπτώσεις καθώς και καθαρισμός χανδάκων στους οδικούς άξονες Χάνια – Ζαγορά και Χάνια –Δράκεια.

Η άμεση άρση των ανωτέρω καταπτώσεων κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκατασταθεί η προσπελασιμότητα στο του νομού, ιδίως μετά την επιβάρυνση που προέκυψε από τα πρόσφατα και συχνά φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων.

Σε συνέχεια του καθαρισμού χόρτων που διενεργείται με αμείωτο ενδιαφέρον στο σύνολο των οδικών αξόνων αρμοδιότητας των ΠΕΜΣ, κοπή χόρτων υλοποιήθηκε και στον οδικό άξονα Αλμυρός – Κωφφοί, με τις να συνεχίζονται μέχρι τους Κοκκωτούς την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η που διαπιστώθηκε σε στύλους ηλεκτροφωτισμού της επαρχιακής οδού Βόλου-Αγριάς στη θέση Γορίτσα. Με τις παραπάνω οι αρμόδιες υπηρεσίες διασφαλίζουν την ομαλή και διαρκή παροχή προς τους πολίτες του αγαθού της οδικής προσβασιμότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση