Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας
Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας

Η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες 2021 της Ένωσης Ξενοδόχων ομού ς θα πραγματοποιηθούν, βάσει καταστατικού, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 & ώρα 17:00 στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, Βόλος).

Θα ακολουθήσει ανοιχτή .

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

18:30 ΕΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ από την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη – Χαιρετισμός (Διαδικτυακή παρουσία)

18:40 Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή «Θέματα εκπαίδευσης και κοινές δράσεις Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Τουρισμού»

18:50 Χαιρετισμός από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο (Διαδικτυακή παρουσία)

19:00 Επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού ς & αντιπρόεδρος του ΙΤΕΠ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, «Το έργο και η συμβολή του ΙΤΕΠ στην στήριξη των θέσεων του Ξ»

19.10 Τοποθετήσεις επισήμων: Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη – Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δ. Βόλου, Γεωργία Μποντού -Τοκαλή

19.20 Γιώργος Τζεβελέκης VIVUS HELLAS Διαχείριση οργανικών αποβλήτων (Νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) και νέος νόμος 4819/23-7/ 2021 «Ολοκληρωμένο πλαίσιο για την διαχείριση των αποβλήτων»

19.30 Αλέξανδρος Δαμίγος, Webhotelier-RateParity CEO (Διαδικτυακή παρουσία)

Εργαλεία Online Σύγκρισης Τιμών Και Αύξησης Απευθείας Κρατήσεων από την Ιστοσελίδα σας – Μείωση Προμηθειών στην Booking.com

19:40 Yair Carmel, RateParity CMO, ISRAEL (Διαδικτυακή παρουσία)

Ενέργειες Marketing στο Iσραήλ και Εργαλείο Online Σύγκρισης Τιμών στην Ιστοσελίδα σας.

19.50 Αργύρης Μπακλέζος, Verity Guest CEO (Διαδικτυακή παρουσία)

Ο κορυφαίος πάροχος λύσεων τόσο σε μεμονωμένα ξενοδοχεία, όσο και σε μεγάλες αλυσίδες για να βελτιστοποιήσουν τα λειτουργικά τους αποτελέσματα, τα έσοδα και την τους και να παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες διεπαφής στους επισκέπτες τους.

* Η θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19. Θα τηρηθεί είσοδος μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση